Konferencesæt

Ofte kan det være en fordel at købe sin konferencemøbler som et samlet konferencesæt. Dette giver en større frihed i købet af møblerne, fordi du ikke skal bekymre dig, om stolene og bordet nu også passer sammen i stil eller størrelse, for her er de designet til at passe sammen.

Stadig er der dog mange ting, der skal tages i betragtning, når du skal købe konferencesættet til din virksomhed. Du skal sørge for, at bordet er bredt nok, til at kunne rumme alle de ting der skal være derpå såsom vigtige papirer og forfriskninger som sodavand, kaffe, te og frugt osv. Det skal også være langt nok, til at alle medarbejdere kan sidde omkring bordet. Dertil kommer, at der skal være stole nok og gerne nogle ekstra, så eventuelt udefrakommende personale eller besøgende kan deltage i konferencen og sidde ordentligt.

En af de vigtigste detaljer at have i baghovedet i valget af et godt og flot konferencesæt er bordet og stolenes materialer. Der er et hav af materialer at vælge mellem. Du kan få borde i MDF-plade, krydsfiner, og du kan også få dyrere træsorter som mahogni eller teak-træ, eller du kan gå en ny vej og vælge et bord med en overflade i enten metal eller i glas. Med hensyn til bordets stel er det meget normalt at kombinere en træbordplade med et stel i fx krom eller aluminium, men du kan også få borde hvor stellet er lavet i træ.

Hvilke materialer du end vælger til dit bord, så skal de helst gå igen i stolens design og valg af materialer, så hvis du har et bord med aluminiumsstel, så ser det også godt ud, hvis stolene også har et aluminiumsstel. Stolene skal også have en fantastisk siddekomfort, da der jo en gang i mellem bliver holdt lange konferencer. Her er det vigtigt med et godt og fyldigt stof, som er blødt og rart at sidde på. Derudover kan det også være rart, hvis stolene har mulighed for at kunne justeres, så du kan læne dig tilbage i stolen, og dermed skifte din position så du ikke bliver træt i kroppen af at sidde på samme måde hele tiden. Jo bedre komfort dit konferencesæt tilbyder, jo bedre kan dit personale koncentrere sig om indholdet af konferencen, og ikke hvordan de sidder.

Dit kommende konferencesæt skal også være kompatibelt med stilen, der i forvejen er i dit konferencelokale. Det nytter ikke noget at putte et lille bord ind i et kæmpe lokale eller omvendt for den sags skyld. Desuden er det også vigtigt at konferencesættet matcher farverne på væggene i rummet. Men det nok allervigtigste når du vælger konferencesæt, er at det matcher dit firmas profil. Det vil sige, at hvis du er et firma, der producerer og sælger spraglet børnetøj eller moderne brugskunst for eksempel, så er det mere passende at vælge konferencemøbler, der er farverige, spraglede, og som springer mere i øjet, end hvis du fx skal finde et konferencesæt til en bankfilial eller lignende. Her vil det være mere passende at vælge noget mere seriøst og klassisk, for at understrege seriøsiteten i det dit firma laver.

Så hvis du skal bruge et konferencesæt til din virksomhed, er der rigtig mange skønne og flotte brugte sæt, du kan vælge mellem på nettet.