Møblering af konferencelokale

Til møblering af et konferencelokale er der mange ting, der er gode at have med i dine overvejelser, inden du går ud og køber. Her på siden kan du læse lidt om nogle af disse ting og forhåbentlig blive klogere på, hvilke borde og hvilke stole du skal vælge.

En af de mest basis ting at forholde sit til, når du skal møblere konferencelokalet, er din virksomheds behov. Du skal overveje ting som, hvor tit I holder konferencer, hvor meget personale, der typisk deltager i konferencerne, og hvor længe disse konferencer strækker sig. Hvis I sjældent holder konferencer, er der ikke det samme behov for at vælge de perfekte møbler, men man kan nøjes med, at finde noget der er billigt, pænt, og som er brugbart til formålet. Hvis I ofte mødes til en konference, og den ofte varer i lang tid, kan det være nødvendigt at investere nogle flere penge i et bord, der har plads til både papirer og forfriskninger såsom te, kaffe, sodavand, frugt osv. Det kan også være en god idé at investere i nogle stole med en høj siddekomfort, der eventuelt kan justeres, så man har mulighed for at skifte sin position, så man ikke sidder på samme måde gennem hele mødet. Når det kommer til antallet af stole og bordets størrelse, skal du have styr på hvor mange, der typisk deltager i konferencer og så måske tilføje lidt ekstra, så der er plads til eventuelt udefrakommende deltagere.

I din møblering af konferencelokalet i dit firma skal du også matche møblerne med rummets udseende. Det ser bedre ud, hvis de møbler du vælger at købe passer til rummets størrelse, så du ikke ender med et lille bord i et kæmpe rum eller et stort bord i et lille rum, som man så næsten ikke kan sidde ved. Desuden er det også en god idé at matche bord, stole og materialer med væggene, gardinerne og lampernes farver, så det hele spiller sammen og gør dit konferencelokale til en større enhed.

Med henblik på kvalitet og materialer er der rigtig meget godt at komme efter. Der findes mange mærker som fx Four Design, Arnold Merckx, Ergo og Labofa, som sælger møbler til konferencelokaler i den bedste kvalitet, som holder i rigtig mange år. Desuden kan mange af disse mærker findes brugte på nettet til næsten lige så god kvalitet. Af materialer kan man vælge mellem en lang række forskellige træbordplader eller glasoverflader, og stellet kan laves i aluminium eller andre metaller.

Det sidste, der er vigtigt at tænke på med hensyn til møblering af konferencelokale er, om bordet og stolene matcher dit firmas profil, og hvad I beskæftiger jer med. Hvis det firma du skal finde møbler til sælger spraglet børnetøj, legetøj eller moderne design, så giver det mere mening at møblere sit konferencelokale mere spraglet med flere pangfarver og sjove former. Hvis dit firma derimod arbejder i fx bedemandsbranchen eller finansverdenen, så er det på sin plads at have nogle mere klassiske konferencemøbler, som signalerer fornuft og seriøsitet.

Uanset hvordan du vælger at møblere dit konferencelokale, kan det betale sig at finde nogle billige og brugte møbler på nettet.